تشيكن ترياكى
mimou سبتمبر 27, 2018 0
تشيكن ترياكى:
- وقت التحضير :
- وقت الطهي :
- الوقت الكلى :
المقادير
- 4 x عدد فص ثوم مهروس
- 3 x معلقة كبيرة خل
- 3 x معلقة كبيرة أويستر صوص
- 3 x معلقة صغيرة جنزبيل
- 3 x معلقة كبيرة مايونيز يابانى
- 2 x معلقة كبيرة زيت عباد شمس
- 2 x معلقة كبيرة نشا
- 1 x رشة فلفل اسود مطحون
- 1 x كيس نودلز الأرز
- 1 x كيلو صدور دجاج مخلية
- 1 x عدد بصلة (شرائح)
- ½ x كوب صويا صوص
- ½ x كوب ماء
- ¼ x كوب سكر بنى
الخطوات
- فى إناء عميق نضع الأويستر صوص والسكر والصويا صوص والماء والزيت والخل والنشا و الجنزبيل والملح والفلفل ونخفق جيدا.
- ثم نعمل على غمس قطع الدجاج فى الصوص وتغطى وتترك لمدة ساعتين فى الثلاجة.
- ثم فى صينية نضع قطع الدجاج والصوص ونضعها فى الفرن عند درجة 180 لمدة نصف ساعة أو لحين أن تنضج.
- تقدم ساخنة مع نودلز الأرز وخضار سوتية ومايونيز يابانى بالهنا والشفا.
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة
(
Atom
)
إرسال تعليق