تشيكن ترياكى

تشيكن ترياكى:

  • وقت التحضير : 
  • وقت الطهي : 
  • الوقت الكلى : 

المقادير

  • x عدد فص ثوم مهروس
  • x معلقة كبيرة خل
  • x معلقة كبيرة أويستر صوص
  • x معلقة صغيرة جنزبيل
  • x معلقة كبيرة مايونيز يابانى
  • x معلقة كبيرة زيت عباد شمس
  • x معلقة كبيرة نشا
  • x رشة فلفل اسود مطحون
  • x كيس نودلز الأرز
  • x كيلو صدور دجاج مخلية
  • x عدد بصلة (شرائح)
  • ½ x كوب صويا صوص
  • ½ x كوب ماء
  • ¼ x كوب سكر بنى
  • الخطوات

    1. فى إناء عميق نضع الأويستر صوص والسكر والصويا صوص والماء والزيت والخل والنشا و الجنزبيل والملح والفلفل ونخفق جيدا.
    2. ثم نعمل على غمس قطع الدجاج فى الصوص وتغطى وتترك لمدة ساعتين فى الثلاجة.
    3. ثم فى صينية نضع قطع الدجاج والصوص ونضعها فى الفرن عند درجة 180 لمدة نصف ساعة أو لحين أن تنضج.
    4. تقدم ساخنة مع نودلز الأرز وخضار سوتية ومايونيز يابانى بالهنا والشفا.

إرسال تعليق

My Instagram

Copyright © وصفاتي-myrecipes. Designed by OddThemes